Ekstern harddisk – en god investering

ekstern harddisk

Ekstern harddisk – den praktiske løsning

Det er ikke nogen hemmelighed, at datakapaciteten har oplevet et skub, gennem det seneste årti. Mange filformater kræver mere plads i takt med at teknologien har rykket sig. Ser vi på de nyeste generationer af smartphones, optages der i langt højere opløsning end for bare 5 år siden. Det er i sær af følger som dette, at vores kære stationære harddisk kommer på overarbejde, og før eller siden skriger efter mere plads. Hvis du ikke har opdaget endnu, så er det heldigt for dig at eksterne harddiske kan købes væsentligt billigere i dag i forhold til kapaciteten. Vi vil i denne artikel komme med et par forslag på en fornuftigt ekstern harddisk til prisen.

Verbatim Store n Go Combo – ekstern harddisk til dig på farten

Med sin store kapacitet og mindre fysiske størrelse, er Verbatim Store n Go Combo den perfekte løsning til dig på farten. Lagerpladsen er på 1,5 terabyte, som rummer gode muligheder for film, musik og diverse multimedieløsninger. Det praktiske fortsætter ligeledes ved, at Verbatim Store n Go Combo strømforsynes via USB, så du slipper for de bøvlede kabler. Grænsefladen er baseret på USB 3.0, men er bagudkompatibel med USB 2.0, hvis din computer ikke understøtter dette. Derudover er der tilknyttet energibesparende software i form af ’green button’, hvilket slukker for harddiskens rotation, når den ikke er i brug. Dette er en praktisk funktion mht. energibesparelse og mindsker desuden slitage. Der medfølger desuden en 16 GB USB-pen.

Verbatim Store n Go 1,5 TB kan købes her til 701.-

ekstern-harddisk

Toshiba Canvio Basics 1000 GB

Denne prisvenlige ekstern harddisk fra Toshiba fås med 1000 gb kapacitet og understøtter både USB 2.0 og 3.0. Harddisken er allerede formateret fra fabrikken af, og klar til brug efter udpakningen. Passer perfekt til dig, som ikke gider bøvlede opsætninger eller rodet software med overflødige funktioner. Designet er simpelt og robust og passer perfekt til dig på farten, som har brug for ekstra backup af billeder og film mm. Hastigheden er meget stabil, så du skal ikke være nervøs for sløve dataoverførsler eller hakker i film eller musik. Den fysiske størrelse gør den yderst praktisk, da den fint kan være i tasken. Prisen er 469 kr. som er yderst rimelig i forhold til kapaciteten.

Toshiba Canvio Basics kan købes her

toshiba ekstern harddisk