Freeware games som kan anbefales

League of Legends

Den gennemsnitlige husstands computer ligger i dagens Danmark inde med nogenlunde specifikationer, der gør det muligt at være med på gamingmarkedet. I hvert fald, hvis vi ikke går for langt op i de grafiske detaljer. Netop dette er glimrende, hvis vi vælger at give os i kast, med de såkaldte gratis spil. For hvad der førhen var discountlignende browserspil, man som standpunkt ikke gav sig i kast med i mere end en times tid, har nu nået nye højder, som hardwaren har accelereret. I denne artikel vil vi lægge fokus på nogle af de gratis spil, du sagtens kan give en chance!

 

League of Legends

Hvis vi ser på den mange tiltag af MOBA games (Multiplayer Online Battle Arena), som efterhånden er skyllet ind på markedet. Ja, så kan du nærmest ikke have undgået, at studse forbi League of Legends. Også bedre kendt som LoL. I MOBA games, lægges fokus på at hvert team bestående af fem spillere, hver især har en base som skal forsvares, alt imens modstanderens skal tilintetgøres. Dette skal så finde sted gennem samarbejde og taktik, som har sat stort præg på det MOBA vi kender til i dag, og især med hensyn til League of Legends. MOBA er næsten på alles læber og på konkurrencerne og de kontante præmier der kan følge med er blevet stærkt eftertragtet, hvor der i dag, er lagt stort fokus på denne form for E-sport.

League-of-Legends-2013-08-06-05-46-26-76

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone er vel én af de gratis spil der efterhånden bedst er beskrevet, som et kulturelt fænomen.
Det tager det nørdede kortspil, som nogen måske vil huske som ”Magic: The Gathering”, og kombinerer det efterfølgende med det ekstravagante Warcraft univers, som enhver gamer med lidt respekt for sig selv, efterhånden kender til. Spillet ligger ude som freeware, ligesom League of Legends, men her er der ligeså vel mulighed for at købe sig til sjældne kort og en fornyelig tilføjet campaign. Dette kan dog også gøres ved blot at spille spillet, og løse daglige quests, som man kender fra World of Warcraft, der krediteres med guldmønter, hvilket også kan bruges på kortpakker eller campaign, hvis man samler nok. Der også lavet rankingsystem fra 1-25, som sætter konkurrenceniveauet i fokus. Måderne at udvikle sit spil med de seks forskellige classes der er at bruge, er næsten uendelige!

eurogamer-hg4ici

 

Blacklight: Retribution

Hvis du er i besiddelse af en Steam account, som flertallet nu engang har, er du måske stødt på FPS-spillet Blacklight:Retribution. I alt sin enkelthed indeholder det meget af det karakteristiske vi kender fra genren med forskellige playmodes i form af ”deathmatch”, ”capture the flag” og meget mere. Til at begynde med, kan interfacet godt virket rodet og uoverskueligt, men når man først er kommet ind i spillet, kører det ellers bare derudad. Ligesom med andre freeware games, har du mulighed for enten at bygge dig vej igennem til bedre våben, ved konstant at spille, eller ved at hive pengepungen frem og komme i gang med få fat i det hårdere skyts. Dog kan det personligt anbefales at bygge dig vej op igennem, da både dine færdigheder plus din tegnedreng, vil få mere ud af dette på længere sigt. Er tålmodigheden dog ikke til det, er der mulighed for at bane vej for den slags, til fornuftige priser. Grafikmotoren er baseret på Unreal Engine 4, så skulle du være kræsen, hvad angår freeware og de grafiske detaljer, så er der håb forude, hvis FPS er noget der falder i din smag.

Blacklight-Retribution-Client_13

 

Tags