Gaming briller – er det pengene værd?

gaming-briller

Gaming briller til den digitale generation

Vi lever i en tid, hvor teknologi er blevet en fast del af vores hverdag. Dette ses i sær hos vores forbrug af digitale komponenter, som er steget stødt gennem årene. Af disse kan nævnes, smartphones, tablets og i sær din elskede computer eller spillekonsol – måske endda begge dele? Det er ingen hemmelighed, at forbruget har taget fart i takt med at båndbredden er øget og hardwaren er blevet forbedret. Dette har også medvirket til at underholdningsværdien uden tvivl, afspejler sig i din gametime. Denne ændring resulterer desværre også i en stor belastning for vores øjne, som kan have mange negative følger. Det er her gaming briller kommer ind i billedet. Et større studie fra USA, har offentligjort, at godt og vel 70 %, af den voksne del, hos den amerikanske befolkning oplever øjengener, som et resultat af det stigende forbrug af digitalt udstyr.

Men hvad skal man så gøre?

Dette er en kedelig statistik, at skulle forholde sig til – især hvis man som flertallet af vores læsere, har en stor passion for gaming, hvor timerne foran computeren, hurtigt bliver til mange.
MEN, før du smider skærmen i skraldespanden, og opgiver jagten på Global Elite eller Legend rank, er der heldigvis to ting du kan gøre:

  1. Du kan skære kraftigt ned på din gametime, og affinde dig med at vennerne overhaler dig online
  2. Du kan gøre dine øjne en tjeneste, og overveje om Gunnar gaming briller kunne være løsningen på dit problem

Vi har en mindre fornemmelse af, at det første forslag ikke falder i god jord hos flertallet, og det er I ikke alene om! Det er derfor også med stor fornøjelse, at vi kan bekræfte at gaming briller i dag er en mulighed. Disse kan få bugt med mange af de skavanker, der kan forekomme ved endeløse timer foran skærmen.

En komfortabel løsning

Det amerikanske firma Gunnar optiks har i samarbejde med Steelseries, designet den eneste patenteret linse teknologi, som er anbefalet af øjenlæger, for at beskytte og forbedre dit syn. Denne løsning er med til, at forebygge alle de mest velkendte problemer ved længere eksponering af kunstigt blålys fra digitale skærme, som ses i form af tørre øjne, hovedpine, sløret syn og øjensmerter.

Er det noget for mig?

Som udgangspunkt vil alt det, som kan bidrage til at skåne dine øjne, og samtidig skabe muligheder for en øget præstation på gaming-fronten, være en klar anbefaling fra undertegnet. Dog var jeg, ligesom du måske er nu, også en kende skeptisk, inden jeg besluttede at give det en chance, og bestilte brillerne hjem. Det viste sig heldigvis, at være et rigtig godt køb. Gennem flere år har jeg døjet med hovedpine og tørre øjne, når timerne blev mange foran skærmen, og aldrig tænkt på, hvordan jeg kunne skåne mig selv.

Utroligt nok, har det vist sig at være løsningen på problemet, og jeg kan på det varmeste anbefale dem, som tilbringer mange timer foran skærmen. Hvis du selv døjer med nogle af de overnævnte symptomer, er det i hvert fald et forsøg værd.

Hvis du allerede er den heldige indehaver af et par gaming briller, er du velkommen til at dele dine erfaringer i kommentarfeltet.

Køb SteelSeries SCOPE gaming eyewear

 gaming-briller-steelseries

 

 

 

 

 

 

 

Køb GUNNAR MLG Phantom – Heat Carbon

gaming-briller-gunnar

 

 

 

 

 

 

 

 

Præsentationsvide fra GUNNAR Optiks