God gamermus til prisen

steelseries-sensei

Steelseries’ Sensei

I ny og næ, må man blot konstatere, at man får øjnene på hardware så smukt og simpelt, at det bare må prøves af! Dette gælder i høj grad for SteelSeries’ Sensei, én af de uden tvivl bedste gamermus vi nogensinde har haft i hånden. Og vi skal lige hilse og sige, at der altså har været virkelig mange mus på måtten gennem årene.

Til sammenligning, kan Steelseries’ Sensei rent udseendemæssigt godt forveksles med Xais matte overflade, dog med et mere blankt og strømlinet design. Det var desværre også én af de få kosmetiske detaljer, som trak musen ned i karakter for undertegnet, da de personlige præferencer foretrækker et mere mat look, som samtidig kan gøre musen nemmere at gribe fat om. Det må dog antages som en bagatel, hvis vi ser nærmere på hvad musen kan diske op med rent teknologisk, da Steelseries’ Sensei byder på et hav af muligheder.

steelseries-mus-sensei

Steelseries Sensei har indbygget 32 bit Arm Processor, hvilket der ifølge Steelseries svarer til, at musen kan performe i samme grad, som en 75 mhz processor fra 1994 – en lidt sjov sammenligning. Dette vil sige, at Steelseries’ Sensei til en vis grad er uafhængig af udregninger fra computeren eller evt. drivere, som supplering. Det hele kan sågar justeres på en mindre LCD skærm, som er sat på undersiden af musen.

Der skal dog lige hilses og siges, at dette foretagende er meget mere praktisk på Steelseries’ egne driver, ved navn Steelseries’ Engine, som kan hentes fra deres hjemmeside. Her kan du tilføje fem unikke profiler, som bliver implementeret i din Steel series Sensei, hvilket med andre ord betyder, at dine tilpasninger følger dig på alle computere.

Læs også om Steelseries Apex tastatur

Dertil er det naturligvis også muligt, at justere på Senseis følsomhed, der med hjælp fra den indbyggede CPU kan nå helt op på 11.400 CPI; som med andre ord også kan kaldes for et overkill! Der kan desuden justeres i datarapporteringsraten, så man kan sætte den efter, hvordan musen skal korrigere alt efter, hvor meget man løfter den. Men i vores optik betragtes dette, som alt for specifikke detaljer, man nok sjældent får brug for.

Dertil er der også de mere småtekniske indstillinger, som er med til at bestemme musens fremtræden. Det vil sige, hvad farve musens diodelys skal lyse. Musen er desuden forbundet med to makroknapper, som er placeret på venstre side af musen.

Uanset disse mindre detaljer, vil vi gerne her på Gamershub garanterer dig, at du får en virkelig præcis og god gamermus til prisen!

Musen er set til 779 kr. og kan forhandles her