GTA Online – Heists?

Dette blogindlæg kunne hurtigt komme til at cirkulere i spekulative vendinger, men det vil jeg prøve at undgå, for at vi kan bevæge os ind på noget så konkret som muligt. Dette indlæg omhandler et emne som mange, jeg selv inkluderet, har undersøgt i en sky af spænding tyk som aske – Nemlig GTA Online heistudgivelsen.

I dette indlæg vil jeg forsøge at kompilere og, med et kritisk øje, så vidt som muligt sortere det fra der er unødvendigt. De af jer der har spillet GTA Online, har sikkert også smagt skuffelsens bitre vælling da i, i første omgang loggede på med løfter om store, koordinerede og venneafhængige indbrudsmissioner. Jeg vil prøve så vidt muligt, uden at love noget, at afdække en mulig release date på det, eftersom rockstar stadig er forholdsvis forstummede omkring emnet.

heists

I forbindelse med vores lille undersøgelse her, startede jeg min jagt på rockstars newswire. Herinde fandt jeg en udtalelse fra Rockstar der lød; ”We know many fans have been eagerly awaiting the release of Online Heists that we had planned to release for you this spring, and they are taking more time to create than originally anticipated1.” Dette er den sidste vage udtalelse fra rockstar siden: ”I’m not a Hipster” release notes. Godt indtil videre har vi ikke megen information i gemmerne, men lad os finde lidt mere. En ting jeg finder slående er for eksempel at GTA Online til next-gen konsollerne og pc snart har release, med løfter fra rockstars side af om nyt content og endda nogle eksklusive ting til denne udgave af spillet.

gta-online-heists

– Kunne det eksklusive content i denne sammenhæng være heists? Kunne man snildt og lynhurtigt komme til at sno sig i bekymringer om, men jeg tror ikke at dette ville gøre sig gældende, eftersom heists har været en af salgspunkterne for spillet som en helhed og ikke kun for next-gen spillere.

 

Til gengæld har en spekulation på det sidste cirkuleret; Kunne det være at Heists vil blive udgivet i forbindelse med next-gen release, både for at hype, men også for at vinde ind på det ny marked?
Tjah, jeg vil ikke love noget konkret, eftersom dette blot er spekulationer, men det er da plausibelt om ikke andet. Det er måske en svævende antagelse og lidt af et kvantespring fra nogle knap så konkrete informationer, men overvejelser tjener jo også sin funktion. Om end ikke andet, så kan det kun gå for langsomt for sjakalerne og jeg i BMWC med at få låst nogle indbrud op i en større skala.

– Artikel af Jakob H. Pettit

Rockstar news about heists

NextGen release info