Hearthstone: Curse of Naxxramas – er det guldmønterne værd?

Heartstone: Curse of Naxxramas
En guide til det nye content

Hvis du ligesom mange andre der gamer Hearthstone, har opdaget at du kan farme dig vej til det nye content, også bedre kendt som “Curse of Naxxramas” – UDEN at bruge lommepengene! Ja, så vil du måske overveje, at læse denne artikel, inden du kaster dig ud i det.

Jeg har sammenlignet omkostningerne i guldmønter til Expert Packs, og er kommet frem til den konklusion, at du ikke skal spilde dine mønter – medmindre du allerede har alle de sagkyndige kort, du har brug for, alligevel. Men for ikke at komme for langt frem, så lad os tage et kig på prisfastsættelsen.

Naxxramas vil blive opdelt i 5 fløje, og den første af disse vinger vil være gratis i “omkring en måned”, så i forbindelse med denne artikel, vil jeg antage, at du fik den første vinge gratis, og at det samlet vil koste dig at købe Naxxramas med DKK være 177 kr. for bundtet med de fire resterende vinger. Vi ved dog også at 15 Expert Packs, kan købes for den tilsvarende sum!

Men lad os nu tale om guldmønterne. For skal du købe disse fire vinger til Naxxramas, vil det koste 2.800 mønter, eller 700 mønter per fløj. På samme tid, vil udgifterne til køb af 15 Expert Packs i mønter være 1500 mønter.

Hearthstone: Curse of Naxxramas

Endelig, så lad os prøve at sætte regnestykket sammen:

15 Ekspert Packs = $ 19,99
4 Wings of Naxx = $ 19,99
15 Ekspert Packs = 1500 g
4 Wings of Naxx = 2800 g

Som du kan se, i kroner, så koster fire fløje til Naxxramus det samme beløb, som 15 Expert Packs. MEN, i guldmønter, vil prisen på fire fløje til Naxxramas være langt højere end de 15 Expert Packs, du ellers ville kunne købe.

Så hvis du vil forsøge at få mest muligt ud af dine hårdt tjente guldmønter, og ikke har noget imod at investere nogle penge i Hearthstone, så er valget klart. Brug dine guldmønter på pakker (eller Arena) og brug pengene på Naxxramas! Selvfølgelig, hvis du ikke ønsker at bruge nogle penge, betyder det i sidste ende ikke noget. Men som en person, der har valgt at spare alle mine guldmønter i de sidste par måneder, i håb om at købe Naxxramus, så er jeg overrasket over, at det giver mere mening bare at købe en bunke Expert Packs. Forhåbentlig vil denne artikel spare dig et par guldmønter (eller kroner)!

Hearthstone Packs

Tags