JW skifter karriere

jw-skifter-karriere

En ubekvem sandhed

Det er ikke nogen hemmelighed, at JW altid har taget sig godt ud i forhold til resten af den store e-sport scene. Det er derfor heller ikke nogen overraskelse, at én af CS:GO scenens største talenter, nu søger nye græsgange.

Et ansigt for guder

Da JW med andre ord ligner en strømlinet Ferrari, har det længe været en kamp for ham, ikke at bukke under for de mange lukrative tilbud, modelbranchen har tilbudt ham. Som han selv udtaler, vil hans hjerte altid være hos e-sport scenen, men han har pga. stor efterspørgsel fra diverse modelbureauer, valgt at gå til bekendelse. Han udtaler selv:

”Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er en flot fyr. Det er sjældent jeg bevæger mig ud i offentligheden, uden folk taber både arme og ben eller kigger sig over skulderen – man måtte jo se den komme”

 

Et lille smugkig

Selvom JW ikke havde troet karrieren ville tage så hurtig en drejning, kan han nu allerede løfte sløret for sit første skud på stammen i den glamourøse branche;

”Jeg har indgået et samarbejde med Calvin Klein, som selv har informeret mig om at de mangler en rollemodel som mig, der kan være med til at differentiere deres målgruppe. Det vil jeg gerne præsentere for jer”

Som lovet har JW været så flink, at sende redaktionen det første udkast fra sin nye karriere:

JW-fnatic-calvin-klein

 

Læs også: “Er dette usportslig opførsel af Fnatic?”