Gamer guiden – Nyttige links

Har du nogensinde haft behov for en hjemmeside, der måske kunne hjælpe dig med at finde et grafikkort som passer til dine behov, eller muligvis bare manglet at skulle tjekke dit internets hastighed?
Herunder har vi samlet alle nyttige hjemmesider, som nutidens gamer kan få brug for.

Denne artikel er første del af serien Gamer guiden

GPUBOSS – Hvis du skal have sammenlignet grafik kort, eller ikke kan bestemme dig for hvilket grafik kort der møder dine spil krav. GPUBOSS hjælper dig til at vælge det perfekte grafik kort der passer til dine behov.

Systemrequirementslab – Er du i tvivl om dit computer kan holde til at kører et bestemt spil? Indtast spil navnet hos systemrequirementslab, og den vil på få sekunder scanne din computer igennem og give dig svar på hvor godt lige præcis din computer kan køre spillet.

Speedtest – Vil du have svar på hvor hurtigt dit net downloader og uploader? På Speedtest.net kan du med et enkelt tryk, få scannet dit internet og den vil på ganske kort tid fortælle dig hvor god en hastighed du kører med.

Hardwareonline – På dette forum finder du ambitiøse og meget meget kvalificerede personer, der er klar til at besvare dine gaming relaterede spørgsmål, hvis du en dag får brug for hjælp udefra.

Mener du der mangler nogle links på listen? Smid gerne en kommentar nedenunder!Gamer-guiden-corrner

Tags