Pokémon Go til din mobil – sådan får du det

pokémon go

Pokémon Go – en kæmpe succes

Det er ikke nogen hemmelighed at Pokémon Go efterhånden er at finde på alles mobiler. I hvert fald, hvis vi ser på USA og asien. Dette er desværre endnu ikke en realitet for europa, som pænt må vente til midten af august. Er du dog én af de mange, som ikke kan vente på frigivelsen, er der heldigvis håb forude! Vi har her hos Gamershub lavet en guide til, hvordan du kan gøre appen tilgængelig på din mobil ved at følge disse simple trin både til Android og iOS.

Pokémon Go til iOS

Får at gøre Pokémon Go tilgængelig på iOS kræver det lidt mere end ved android, men det er stadig muligt. Det kræver dog at du er villig til at skifte til et udenlandsk apple id.

  1. Gå ind på ‘indstillinger’, ‘generelt’ og derefter ‘sprog og område’. Herefter skal du skifte til USA.
  2. Dernæst skal du vælge ‘indstillinger’ og derefter ‘iTunes og App Store’. Klik derefter på dit Apple-id i toppen, hvor et popupvindue vil dukke op. Her skal du vælge ‘log ud’.
  3. Gå herefter ind i ‘App Store’ og søg efter ‘Pokémon GO’. Nu skulle ‘Pokémon Go’ gerne dukke op. Hvis ikke, gå til punkt 4
  4. Hvis appen stadig ikke er synlig, skal du oprette et amerikansk Apple-id. Søg efter en tilfældig app inde på App Store, og du skulle herefter gerne blive bedt om at logge ind. Vælg herefter ‘opret nyt apple-id. Lad være med at registrere betalingsoplysninger og skriv en tilfældig adresse fra USA, Austalien eller New Zealand. Findes hurtigt på google.maps
  5. Når dit nye Apple-ID er oprette skulle appen gerne være tilgængelig.
  6. Oplever du problemer, er du velkommen til at efterlade en kommentar, så kigger vi på det.