Blizzard aflyser Titan

Vi vidste ikke hvordan Blizzard ville overgå World of Warcraft, men vi vidste at de arbejdede på en anden MMO titel, nemlig Titan. Dette er desværre ikke længere tilfældet. Efter syv år med rygter og spekulationer, har Blizzard nu officielt aflyst projektet.

“Vi kunne ikke se det sjove ved det længere,” sagde Blizzard medstifter og CEO Mike Morhaime til Polygon i et interview. “Der var ingen fornøjelse i det. Vi besluttede at tage projektet under en evalueringsperiode, hvor vi spurgte os selv om det var spillet vi i virkeligheden ville udvikle på. Svaret blev nej.”

Blizzard’s senior visepresident i virksomhedens historie og markedsførings-udvikling sagde at beslutningen om at aflyse projektet var smertefuld.” Morhaime tilføjede at Blizzard ikke udelukker at lave et andet MMO i fremtiden, men at det ikke er dér firmaet vil bruge deres tid i øjeblikket.

titanart

 

 

Det overrasker ikke, at Hearthstone og Heroes of the Storm er en del af grunden til at de aflyser Titan. Metzen sagde at Blizzard vil inspirere folk i firmaet til at være kreative og eksperimentere, og at ikke alle Blizzard’s projekter nødvendigvis skal blive “kollosale, blockbuster populære produkter.”

Der blev første gang kastet lys over Titan i 2007 på en opslagstavle over mulige projekter, og så, i 2010, bekræftede Blizzard det. Blizzard er kendt for at tage sig god tid om at udvikle, men vi vidste at de havde problemer med Titan siden Maj sidste år, da vi modtog dokumentation om at det var blevet komplet overhalet. Holdet bag Titan faldt fra 100 mennesker ned til 30, og hvor de tilbageværende blev sat til at revurdere spillets titel.

 

titanartdungeon

Tags