ESL One Katowice i Cs:go starter i dag!

Cs:go-ESL-One

ESL One Katowice CS:GO turnering starter i dag!

Præmier for 1762875,00 DKK!

Tanker og betting tips fra NaToSaphiX nederst i artiklen – han er officiel 2nd caster på ESL.

16 hold er klar til start i Polen. 4 Dage med fuld action, forhåbentlig en masse gode cs:go kampe, og ikke for meget drama i form af boosts.

Der er tilføjet en lille ekstra regel i denne major… 🙂

esl1

De 16. hold konkurrer om i alt 250,00$ eller i skrivende stund 1762875,00 DKK. Der er altså 100,000$ til vinderen eller 705150,00 DKK.

Nr 2. $50,000

Nr 3-4. $22,000

5-8. $10,000

9-16. $2,000

Finalen er på søndag kl 13:00 – kvartfinaler og semifinaler er fredag og lørdag. Så der er altså masser af gruppe kampe man kan se i dag!

Danskerne er repræsenteret med et enkelt hold – Team SoloMid.

Derudover er der også en LOL turnering, samt en starcraft turnering.

Vi tog en lille snak med NaToSaphiX omkring hans fornemmelse af turneringen.

Hans top 3 er følgende:

  1. Fnatic
  2. Virtus.pro
  3. Team SoloMid

Han tror danskerne har gode muligheder, indtil videre har de faktisk nået semifinalerne, 3 ud af 4 gange, under navnet dignitas.

”De har skiftet Karrigan ind istedet for Fetish. Sidste Major røg de ud til Na’Vi i kvartfinalerne, men de er et bedre hold nu, og de har helt sikkert muligheden for at opnå et rigtig flot resultat”

NaToSaphiX er blevet officel caster for ESL – så vi har altså en dansker ved roret her om 30 min på ESL’s officielle 2nd channel. Vi ønsker naturligvis NaToSaphiX alt mulig, held og lykke!

Han har også et godt tip hvis man vil tjene lidt på betting, kræver man er hurtig – LGB mod PENTA – hvor han tror meget på LGB. Han mener den er langt mere 50/50 end hvad oddsene afspejler.

”Jeg kontaktede ESL for en måneds tid siden vedrørende cast, hvor jeg lidt flabet tilføjede jeg ikke ville have noget imod at caste Katowice (majoren). Efter lang tid har de svaret og gav mig mulighed for at caste den på min egen channel på dansk. Da deres 2nd engelsk caster hoppede fra dagen forinden, var de pressede med tiden og spurgte mig om jeg ville istedet, hvortil jeg takkede ja. Jeg har dog ikke meget erfaring som caster, så derfor ville det være rigtig sweet med nogle danske supporters!”

Vi vil forsøge at følge lidt op på NaToSaphiX første officielle cast. Kanalen findes på Twitch under samme navn. Han skulle være live inden så længe..

God dag!