H1Z1 – Zombie survival med fart på!

H1Z1!
H1Z1 billede

Endnu en i rækken af zombie survival spil.. Jeg mener dog at H1Z1 har muligheden, og de nødvendige ressourcer for at kunne adskille sig i et ellers konkurrence præget marked.

Du kan i øjeblikket enten spille PvE server, PvP servere, eller battle royale. PvE og PvP siger sig selv, battle royale er virkelig sjovt, sammen med cirka 200-300 andre bliver du smidt ud på et stort map, og så er der ellers hunger games.. Det fungerer rigtig godt, sådan et spil Battle Royale, tager cirka 30-45 min, og det er virkelig underholdende.

Du behøver ikke at være nogen haj for at kaste dig ud i det, jeg har haft glæde af en lille 5 minutters tutorial på youtube, så gik jeg ellers i gang..

Første spil endte med en fin 30. Plads efter at være blevet gasset ihjel fordi jeg ikke rigtig er venner med hverken kort, eller kompas.

Se 5 min tutorial her.

Spillet kan købes for 20€ her. (link til steam store)

Link til reddit H1Z1

Dansk facebook gruppe H1Z1

Et spil under udvikling.

Det er tydeligvis en Alpha man køber, men så kan man glæde sig til flere funktioner og bedre gameplay. Der vil helt sikkert komme flere ting man kan crafte, flere karakter models, forskelligt gear og meget mere!

I øjeblikket har jeg problemer med at finde en server hvor jeg kan få lov at spille battle royale, udover det har jeg også oplevet nogle crashes.. Det er selvfølgelig træls, og jeg vil ikke anbefale at købe spillet endnu hvis man ikke er indstillet på at opleve bugs, crashes, og lignende.

Udvikleren.

Er DayBreak Game Company der blandt andet har lavet EverQuest, Planetside, DC Universe Online, og en masse andre spil. Der er tale om en spil udvikler der igennem tiden har lavet nogle rigtig gode online multiplayer spil.

Det skal også siges at udviklerne har været hurtige til at lytte til brugerne, og mange bugs er blevet rettet hurtigt!

Hvad du får lige nu.

Et underholdende overlevelses spil der godt nok stadig er under udvikling, der er ikke mange overraskelser i forhold til hvad man kan forvente. Men Battle royale er virkelig sjovt.

 

Tags