RainbowSix: Siege, glæd dig!

Tom Clancys Rainbow Six: Siege er den kommende udgave af det tidligere meget roste first-person shooter, udviklet af Ubisoft Montreal Studio til den nye generation af konsoller og PC.

Inspireret af virkelighedens antiterror-specialstyrkers(Counter-Terrorister) missioner over hele verden, Rainbow Six: Siege inviterer spillere til at mestre ødelæggelsens kunst. Intense kampe og konfrontationer, taktik, holdspil, og eksplosiv action er i centrum af spillet. Multiplayer muligheden i Rainbow Six: Siege sætter en ny bar for intense ildkampe og ekspertise i strategi.

Antiterror-Specialstyrken
Indtag rollen som global Antiterror-Specialstyrke-agent, med speciale i nærkamp, ødelæggelse og brutal udførelse af koordinerede taktikker.

Rainbow Six: Siege, gameplay 
Spark fjendens dør ind med nye taktiske metoder eller styrk dine egne med defensive ressourcer. En helt ny form for ‘taktisk angreb’ er nu ankommet til Rainbow Six-serien.

Taktisk destruktion
Ændre landskabet i et map med en hidtil uset mængde af destruktions-muligheder. Vægge kan blive knust, og gulve og lofter kan springes.

“Mastering the element of destruction is the key to victory.”

rb6

 

Tags