Se hvordan en intelligent gamer mus kan gøre dig bedre.

gamer mus intelligent

Det svenske firma Mionix introducerer en intelligent gamer mus til en pris på 750 kroner. Musen vil kunne købes i fjerde kvartal i 2015. Musen har indbyggede sensorer der måler puls og svedniveau.

E-sport bliver større og større.. Hvert år sættes der nye rekorder på hhv. Twitch og Youtube, store mediehuse indgår reklame kontrakter med gamere (streamere) og professionelle klaner. Der kan virkelig flyttes kunder og trafik på disse kanaler.

Der er tryk på og der skal selvfølgelig udvikles nye produkter til et meget spændende marked.

Nu kan der tilføjes en ekstra dimension til f.eks. en twitch kanal, eller en youtube video i form af data fra en mus der kan måle spillerens puls- og svedniveau.

Man kunne forestille sig at en som PewDiePie hurtigt ville tage dette til sig og benytte det som en sjov ekstra gimmick for seerne.

E-sport proffesionelle/spiludvikling og optimering.

En anden ting det kan benyttes til er selvfølgelig for de professionelle der altid er ude på at optimere deres setup og deres approach til tingene. Det handler måske ikke om procenter, men om promiller i virkeligheden. Ikke desto mindre ville det være spændende for professionelle at kunne analysere deres performance holdt op imod data fra sådan en mus. Dette gælder både for MOBA, FPS, og STRATEGI spillere.

En anden sjov ting er man vil kunne få et direkte indblik i hvordan spillerne reagerer på f.eks. horror computer spil. Spiludviklerne vil simpelthen kunne skrue op, og ned for spillerens puls, afhængigt af hvor meget fart der skal være i spilsekvensen.

 

Du er meget velkommen til at dele eller kommentere artiklen.