Twitchs store guldgrube – hvem er Amhai?

amhai

Der er rift om buddet, hvilket må siges at være forståeligt, når man ser på, hvor stor konkurrencen er på streaming servicen Twitch. Tusindvis af streamere går i dagligdagen med drømmen om at store summer skulle falde ind på kontoen, imens de passioneret deler sit spil med verden. Men én ting er sikkert. Skulle din kanal blive besøgt af en mystisk bruger kaldet Amhai, ja så er der gode grunde til at du skal vifte lidt med sparegrissen.

Gennem de sidste par år, har en lang række spillere – mange som til dagligt streamer World of Warcraft – fået en massiv donation fra denne ukendte bruger. Og vi snakker altså ikke pebbernødder, da donationer gerne render op i flere tusinde dollars af gangen!

Streameren Isaac  ”Azael” Cumming Bentleys fortalte newssitet ’The Daily Dot’ at han har modtaget over 30.000 dollars i donationer fra den mystiske Amhai! Godt og vel svarende til 196863,00 kr – altså lige i omegn af 200.000 kr! Hans ven, Chance ”Sodapoppin” Morris fik ligeledes 50.000 dollars (du kan se én af de mange store donationer i klippet nedenunder).

Lea ”LegendaryLea” May, som streamer spil såsom Hearthstone har ligeledes fået over 22.000 dollars! Alt i alt må man konstatere at det at være twitcher, kan være noget af en lukrativ guldgrube, hvis du streamer det rette spil på det rette tidspunkt!

Det kan desuden tilføjes at Amhai atter engang brød skalaen d. 21 jan, hvor hele 69.000 euro blev doneret til streameren libertygaming, hvilket svarer til godt og vel 513636,00 kr – lidt over en halv million kroner. Videoen kan med Liberty gaming og Amhai findes her

Tags