Virtual reality briller til din mobil

virtual reality briller

Virtual Reality briller – det nye underholdningsmedie

År 2016 bliver startskuddet for det nye underholdningsmedie, som selvfølgelig er Virtual Reality. Populariteten ser ud til at stige støt, og mange producenter flokkes allerede nu for at få deres del af kagen. Vi vil her på Gamershub, komme med din brugerguide til de eftertragtede virtual reality briller, som vil se dagens lys i løbet af året. Hertil de produkter på markedet, som allerede er tilgængelig.

Hvad kan vi forvente?

Virtual reality ser uden tvivl ud til, at være fremtidens underholdningsmedie. Ikke alene bliver udbuddet stort, men ligeledes ser det også ud til at efterspørgslen følger trop. Alene ventes der over 30 spil i 2016 til Playstation 4, så markedet kommer langt fra til at stå stille. Artiklen vil kun omhandle virtual reality briller til mobil.

Du skal dog ikke snydes for, hvad vi kan vente os af de kommende enheder.  Så er du én af de mange, som går med sommerfugle i maven? Så lad os guide dig igennem junglen i vores VR brille guide.

4smarts Spectator Plus Universale Virtual Reality-briller

I den prisvenlige ende af skalaen, har vi vr brillen fra 4smarts. Brillen har i den grad formodet at holde design og funktionalitet i et yderst pænt sammenspil. Her ser vi, hvordan du blot ved hjælp af din mobil, kan skabe en ægte vr-oplevelse. Og ovenikøbet slippe for de store omkostninger, da den sælges til den nette sum af 309 kr.

I denne udgave af 4smarts VR briller, finder du asfærisk optisk glas i  høj kaliber. Dette er med til at give dig det optimale billede, fra din mobil. Dernæst medfølger et justerbar elastisk bånd. Båndet kan tilpasses til alle hovedstørrelser for optimal komfort. Det ser vi som en klar fordel, hvis du ikke vil bakse med, at skulle holde på boardet, når du gør brug af 4smarts VR brille.

Vi ser dette som et særlig velegnet produkt, da dets mobilholder er tilpasset til at kunne rumme de fleste smartphones, som ligger inden for 4.7″ og op til 6″. Størstedelen har altså chancen for at være med. Der medfølger ingen applikationer fra 4smarts selv, men dette skal du tage så tungt – der er nok at hente. 4smarts har i denne udgave også taget højde for vægten, som kun ligger på 366 g. Så det er ikke nakkespændinger du skal bekymre dig om.

Applikationer er ligeledes et åbent hav af muligheder, som kan hentes fra Appstore og Google Play, når du søger efter “VR” eller “augumented apps”. Vi skal forresten hilse og sige, at udbuddet kun bliver større og større, så hold jævnligt øje!

Læs også vores guide til gaming stol

Disse virtual reality briller understøttes af iOS, Android og Windows, så chancen for at dit OS understøtter din smartphones operative system, er meget sandsynligt.
I pakken finder du desuden tre gummipuder for øget ergonomi, en renseklud til glasset, samt en brugervejledning på engelsk og tysk.

Modellen kan  købes her til 282 kr

vr briller

VR BOX VIRTUAL REALITY 3D BRILLER

I denne boldgade finder vi den mere eksklusive variant inden for virtual reality briller. VR BOX er navnet på producenten, og dette kan du tage lige så bogstaveligt, som det lyder. Fra producenten finder du både kabinet med tilhørende stropper, som kan tilpasses alle hovedstørrelser, samt en bluetooth fjernbetjening. Her tænker du måske – hvad skal den gøre godt for? Selve fjernbetjeningen giver øget mulighed for tilgængelighed i form af forbedret styring, når du har sat dine VR-BOX på hovedet. I stedet for at bruge mobilen, hver gang du skal opsætte en app, kan det hele nu styres fra fjernbetjeningen, som fungerer som en ekstern mus. Dette styres vha. dens joypad, som gør det nemt og enkelt, at navigere rundt i menuerne.

Virtual reality – ekstraudstyr med muligheder

Den multifunktionelle fjernbetjening gør det muligt for dig, at tildele din VR-BOX et bredt spektre af funktioner. Den kan både håndtere evt. musikafspiller fx i form af Spotify eller som controller til et hav af VR-apps og slå 3D effekt til og fra – mulighederne er mange! Derudover findes der en tilhørende ‘selfie’ funktion i fjernbetjeningen, som vi nærmere ser som en komisk tilføjelse, men det er også valgfrit.

Praktisk design til spotpris

VR-BOX reality briller er designet i en praktisk udformning, som giver let adgang til opladningsporten til mobilen. Vi ser det som et stort plus, da vi ofte oplever hurtigt tab af strøm, når mobilen for alvor skal spille med musklerne. Samtidig er kabinettet tilpasset til at kunne rumme smartphones i målene 4.7″-6″, som vi også så hos 4SMARTS skud på stammen. Som tidligere nævnt, gør den T-formede strop det også nemt, at tilpasse sig mange forskellige hovedstørrelser, der igen er med til at løfte ergonomien. Synsfeltet på disse briller kan dækkes op til 80 grader.
Alt i alt, de bedste vr-briller vi har prøvet til prisen, som forhandles til 469 kr. Dette er den bedste løsning vi kan anbefale, hvis du har det øvrige udstyr i orden.

Denne model står til 200 kr – KØ HER

VR-BOX

Samsung Gear VR

Er du interesseret i en mere simplificeret løsning er Samsungs skud på stammen også et oplagt bud. Denne model kommer i en behagelig pasform og kan desuden tilsluttes gamepad. Denne virtual reality case passer til alle Samsungs topmodeller, som starter fra Samsung Galaxy Note 5, og op til Samsung Galaxy S7 Edge.

Vi anbefaler klart denne model, hvis man er indehaver af en af de overstående smartphones, og ønsker at øge komforten markant. Pasformen bliver på intet tidspunkt ubehagelig, at have på, og Samsungs VR software er meget brugervenlig, med en startup-guide der er nem at gå til.

Modellen står til 654 kr og kan købes her

samsung-virtual-reality